قیمت کابینت چوبی

قیمت کابینت چوبی

قیمت کابینت چوبی به دلیل کیفیت بسیار بالا و همچنین زیبایی منحصر به فرد و اصالتی که در آن مشاهده میشود، نسبت به سایر انواع کابینت آشپزخانه کمی گران تر می باشد. علاوه براین، تنوع در این کابینت ها با توجه به نوع چوب و طرح و مدل آنها بسیار زیاد بوده و بر همین اساس نیز نرخ های متفاوتی دارند. آرمان فراز مهام؛ تولید کننده انواع کابینت کلاسیک و مدرن در ادامه به نکات مهم در تعیین قیمت کابینت چوب گردو، بلوط، راش و ملچ بیان نموده و نحوه محاسبه آنها را شرح خواهد داد.

قیمت کابینت چوبی بر اساس جنس

در تعیین قیمت کابینت آشپزخانه عوامل و فاکتورهای مختلفی نقش دارند که اطلاع از آنها در نهایت می تواند دید بهتری را در مشتری نسبت به انتخاب گزینه های مناسب ایجاد کند. به عنوان مثال، اگر به دنبال این هستید که کابینت چوبی را برای آشپزخانه خود انتخاب کنید، لازم است بدانید که نرخ گذاری این گروه از کابینت ها بر اساس عوامل زیر تغییر می کند.

قیمت کابینت چوبی گردو

جنس چوبی که برای ساخت بدنه کابینت استفاده میشود به شدت بر قیمت آن تاثیرگذار است. به عنوان مثال، بهترین جنس چوب برای کابینت و سایر وسایل چوبی منزل، چوب درخت گردو می باشد که زیبایی و مقاومت را در هم تلفیق نموده است. با توجه به مرغوبیت این چوب و همچنین دسترسی کم به آن، تمام لوازمی که از چوب گردو تولید میشوند نسبت به سایر چوب ها قیمت بالاتری دارند. این گروه از چوب ها سطح صیقلی بسیار خوبی داشته و منبت کاری و کنده کاری بر روی آنها با ظرافت زیادی قابل اجرا می باشد. به همین دلیل قیمت کابینت چوب گردو نسبت به راش و بلوط بیشتر می باشد.

البته لازم به ذکر است که برای کاهش هزینه ها می توان کابینت با روکش چوب گردو را انتخاب کنید که نرخ ارزان تری داشته و زیبایی آن نیز در سطح مطلوبی قرار دارد.

قیمت کابینت چوب ملچ

در یک مقایسه کلی، قیمت کابینت چوبی ملچ کمی ارزان تر از گردو بوده و از بلوط و راش گران تر می باشد. درخت ملچ سرعت رشد بسیار کمی داشته و استحکام و زیبایی بالایی دارد و به همین دلیل نرخ آن نیز گران می باشد. از مهم ترین ویژگی های لوازم تولید شده با چوب های ملچ می توان به برجستگی های موجود روی سطح آنها اشاره نمود که باعث میشود ظاهر با اصالتی داشته باشند.

قیمت کابینت چوب بلوط

گروه دیگری از کابینت های آشپزخانه با چوب بلوط تولید میشوند که استحکام خوبی داشته و رنگ پذیری در آنها نیز مناسب می باشد. قیمت کابینت چوب بلوط با توجه به اینکه کابینت تمام چوب باشد یا فقط روکش آن از چوب بلوط است متفاوت است. در حلت کلی، کابینت هایی که با چوب بلوط تولید میشوند نسبت به گردو ارزان تر و از چوب راش گران تر هستند.

قیمت کابینت چوب راش

از ارزان ترین چوب های به کار رفته برای تولید کابینت آشپزخانه می توان به چوب درخت راش اشاره نمود. البته لازم به ذکر است راش های اروپایی نسبت به نوع ایرانی قیمت بیشتری دارند و انتخاب آنها می تواند بر هزینه های ساخت کابینت تاثیر زیادی داشته باشد.

نکته بسیار مهم در اینکه، در تمام کابینت های چوب گردو، راش، بلوط و ملچ ضخامت چوب به کار رفته برای آنها تاثیر بسیار زیادی بر نرخ نهایی دارد. به طوریکه هر چه ضخامت چوب بیشتر باشد، به همین نسبت نیز نرخ کابینت با رشد مواجه می گردد.

قیمت کابینت چوبی بر اساس نوع کابینت

علاوه بر جنس چوب، نوع کابینت هایی که در آشپزخانه استفاده میشوند نیز می توانند بر نرخ نهایی آنها تاثیر بالایی داشته باشند. در مجموعه کابینت های چوبی انواع کابینت زمینی، دیواری، ایستاده، جزیره، ویترین دیواری و درب نما وجود داشته و بر حسب سلیقه افراد و همچنین فضای موجود در آشپزخانه از آنها استفاده میشود.

کابینت چوبی

قیمت رنگ کابینت چوبی

به منظور افزایش کیفیت و ماندگاری بالا انواع کابینت مدرن و کلاسیک، لازم است به رنگ آنها توجه ویژه ای شود. بهترین و مرغوب ترین کابینت های چوبی دارای رنگ های پلی اورتان می باشند که ماندگاری بسیار بالایی داشته و نرخ کابینت هایی که با این رنگ ها تولید میشوند نیز گران تر است. در مقابل، می توانید برای خرید کابینت های چوبی با قیمت ارزان، گزینه هایی را انتخاب کنید که رنگ آنها ایرانی بوده و البته کیفیت کمتری دارند.

نرخ طراحی کابینت چوبی

علاوه بر متریال و رنگ و اجزای مختلف به کار رفته در کابینت ها، بخش زیادی از هزینه های تولید آنها به طراحی و اجرت ساخت کابینت مورد نظر مربوط میشود. در فرآیند ساخت کابینت ها مراحل متعددی از قبیل طراحی و مدل سازی آن به صورت سه بعدی برای درک بهتر مشتری از طرح نهایی و همچنین ساخت آن به کمک تجهیزات و دستگاه های متعدد نقش دارند. این هزینه ها نرخ مشخصی نداشته و با توجه به پیچیدگی های موجود در طرح و حرفه ای بودن آن متغیر خواهد بود.

نحوه محاسبه قیمت کابینت چوبی

به توجه به تعداد زیاد فاکتورهای موثر در نرخ گذاری کابینت های چوبی، تولیدکنندگان یک فرمول و رابطه کلی را برای این منظور ارائه می دهند که تمام عوامل فوق در آن در نظر گرفته شده و بر اساس متر طول محاسبات انجام میشود. بر اساس ابعاد استاندارد ارائه شده توسط اتحادیه، عمق صفحه 60 و ارتفاع آن 90 سانتی متر برای کابینت های زمینی و عمق 30 و ارتفاع 70 برای کابینت های دیواری در نظر گرفته میشود. در نهایت 60 درصد از نرخ نهایی کابیت چوبی متعلق به کابینت های زمینی بوده و مابقی برای کابینت های ایستاده و دیواری می باشند.

استعلام قیمت روز کابینت چوبی

در صنعت ساخت و تولید کابینت آشپزخانه از لوازم متعددی از قبیل دستگیره و لولا، چوب و متریال اصلی به کار رفته برای بدنه و درب ها و همچنین رنگ استفاده میشود. اغلب این موارد وارداتی بوده و به همین دلیل نوسانات نرخ ارز بر قیمت کابینت ها تاثیر زیادی دارد. جهت اطلاع از قیمت کابینت چوبی با شماره 09127307154 – 02156618263 تماس بگیرید.

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *