کابینت پولیشی چیست ؟
در واقع کابینت پولیشی به کابینتی میگویند که جنس بدنه آن از رنگ پولیش ساخته شده باشد. و رنگ آن؛ مانند یک لایه ی شیشه ای به ضخامت سه میل بر روی بدنه ی مورد نظر قرار می گیرد. کابینت پولیشی در دستهی کابینتهای نئوکلاسیک قرار میگیرد. شما مشتریان عزیز باید قبل از طراحی و اجرا با توجه به دیزاین منزل خود طرح مورد نظرتان را انتخاب کنید. توجه کنید که میتوانید طرح آشپزخانه تان را به وسیله ی مشاوره ی رایگان تیم آرمان فراز مهام در اختیار داشته باشید.
کابینت انزو (کابینت نئوکلاسیک) برای اولین بار توسط شرکت zentique آمریکا در نیوجرسی تولید شد. در واقع می شود گفت که انزو، نام برند محصول تولیدی این شرکت است؛ که برای اولین بار توسط وارد کنندگان ایتالیایی وارد ایران شد. و با توجه به قیمت بالای کابینت های وارداتی، تولید کنندگان ایرانی اقدام به تولید این کابینت در ایران کردند.
همانطور که می دانید: مردم، شرکت های پیشتاز را در هر جای دنیا به دلیل معروفیتشان؛ به اسم برندشان روی همان محصول میشناسند و به آن نام صدا میکنند. مانند: زیراکس برای دستگاههای کپی، اتود برای مداد نوکی یا دلستر که برای نوشیدنی بدون الکل استفاده میشود. دقیقا شبیه همین اتفاق برای طرح برند انزو افتاده است.
به همین دلیل تمام محصولات تولیدی شرکتهای دیگر و سازندگان ایرانی را می توان؛ به اسم طرح انزو نام برد و استفاده کرد. پس برای راحتی در مطالعه و نوشتن هرجا در این مقاله از کلمهی انزو استفاده شد؛ منظور طرح انزو می باشد. جالب است بدانید که برند انزو نام برندی از سیستم کابینت آشپزخانه، که خود بخشی از خط تولید zentique که حوزهی فعالیتش در زمینهی مبلمان، نورپردازی و دکوراسیون است، می باشد.
کابینت پولیشی (طرح انزو) چیست؟
شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که جنس کابینت پولیشی چیست ؟ کابینت پولیشی طرح انزو مغزی از جنس ورق ام دی اف خام دارد. که این ورق ها در سایزهای بیست و پنج و چهل میلیمتری انتخاب می شود. و توسط دستگاههای برش و سی ان سی طبق سلیقهی مشتری و دیزاین منازل شما به شکل ساده یا ابزار خورده شده حکاکی می شود.
اما همانطور که خودتان میدانید تفاوتی که در تمام کابینتهای تولید شده وجود دارد؛ در جنس درب و نمای آن کابینت است. و فضای داخلی کابینت ها در تمام انواع، یکسان و تماما از جنس ام دی اف با روکش سفید میباشد. و این موضوع در کابینتهای انزو (کابینت نئوکلاسیک) نیز صادق است.
معایب و مزایای کابینت پولیشی:
مزایای کابینت پولیشی
بارزترین مزایای رقابتی این کابینت، نسبت به کابینت های موجود در بازار را بررسی می کنیم. و همچنین با مطالعه آن به موضوع کابینت پولیشی چیست پی خواهید برد.:
- در این کابینت به دلیل اضافه شدن رنگ پولیشی؛ ضخامت صفحه ها دو تا سه میلی متر بیشتر می شوند. و این موضوع باعث می شود که ورق های ما بسیار محکم تر از قبل شوند. و به هیچ دلیلی مثل فشار، دچار تاب نمی شوند.
- یکی دیگر از مزیت های کابینت پولیشی این است که؛ در اثر هر ضربه احتمالی دچار آسیب و فرو رفتگی نمی شوند. زیرا خمیر پولیشی به کار رفته بعد از سفت شدن مانند چسب سفت عمل می کند. و سطوح به هیچ عنوان دچار فرو رفتگی نمی شوند.
- موضوع بعدی مقاوم بودن این کابینت ها در برابر آب است. زیرا علاوه بر این که رنگ پولیش تمام سطح را با ضخامت زیاد می پوشاند. همچنین در این کابینت، تمام سطح لبه های کار با رنگ روی درب یکی می شوند. به نوعی دور تا دور کار را ماده پولیش شامل می شود؛ و در این حالت به هیچ عنوان آب در کابینت نفوذ نمی کند.
- شما در تمامی موارد، این کابینت را به رنگ سفید می بینید. پس انتخاب این سبک باعث بزرگتر جلوه کردن آشپزخانه ی شما می شود. علاوه بر این چون این رنگ جز رنگ های مادر می باشد. شما می توانید وسایل آشپزخانه را به راحتی با این کابینت ست کنید.
- این نوع از کابینت برای هر نوع شرایط آب و هوایی حتی آب و هوای مرطوب نیز مناسب است. و این موضوع می تواند خبر خوبی برای اکثر مناطق ایران که دچار این مسئله هستند، باشد.
- به صورت کلی این کابینت ها در برابر نور خورشید؛ حرارت های سطحی؛ ترشحات نفتی؛ انواع روغن و غیره کاملا ضدخش و ضدضربه می باشند.
معایب کابینت پولیشی
این کابینت در کنار مزایایی که برای آن عنوان شد. به دلیل حساسیت در اجرا حتما باید در محیطی ایزوله و عاری از هر نوع گرد و غبار انجام گیرد. در نتیجه احتیاج به فراهم نمودن فضایی مناسب، به همراه دستگاههای تمام اتوماتیک برای پاشش رنگ دارد.
پس با توجه به دلایل بالا و همینطور برای درک بیشتر این موضوع که کابینت پولیشی چیست. باید بدانید که حساسیت اجرای سبک کابینت نئوکلاسیک به شدت بالا میباشد. و در ضمن ایجاد این مدل محیط به همراه دستگاههای اتوماتیک باعث می شود؛ قیمت کابینت پولیشی تفاوت چشمگیری با سایر کابینت ها داشته باشد. و دسترسی به این سبک از کابینت برای همه مقدور نباشد.
تفاوت کابینت انزو و ممبران
نکته اول و متفاوت در کابینت های انزو در این است که؛ قطر ورق MDF در کابینت نئوکلاسیک برابر با بیست و پنج میلی متر و حتی بیشتر است. اما ورق MDF به کار رفته در کابینت های ممبران برابر با شانزده یا حداکثر هجده میلی متر می باشد.
نکته دوم این است که؛ قطر روکش (منظور رنگ پولیشی می باشد.) به کار رفته در انواع کابینت آشپزخانه انزو بیشتر از قطر روکش کابینت ممبران می باشد.
نکته سوم ؛ چهار طرف درب کابینت انزو توسط دستگاه های سی ان سی تراشیده می شود. و به همین دلیل؛ قطر لبه های کابینت انزو تا هشت میلی متر کمتر از قطر لبه های کابینت ممبران می باشد. که این کار باعث زیبایی و شکل منحنی دادن به نمای کابینت می شود.
نکته چهارم این است که؛ کابینت های انزو همیشه به رنگ سفید می باشند اما کابینت ممبران تنوع رنگ بیشتری دارند.
و نکته آخر با توجه به متریال استفاده شده در کابینت انزو؛ قیمت نهایی آن نسبت به کابینت ممبران تفاوت چشم گیری خواهد داشت.
پولیش چیست؟
پولیش اکثرا به صورت مایع خمیری شکل و اسپری می باشد؛ که بر روی سطوح مختلف به کار می رود. و باعث از بین رفتن خط و خش و آلودگی ها از تمام سطوح پلاستیکی، شیشه ای، چوبی و فلزی می شود.؛ که در نهایت سطوح شفاف و درخشنده را به ما می دهد. و همینطور استفاده از پولیش می تواند به خوبی از اکسید شدن هر سطحی جلوگیری کند. پولیش ها به این صورت عمل می کنند که؛ با برداشتن یک لایه ی نازک از رنگ؛ می توانند خط و خش ها را پر کرده و آن ها را از بین ببرند. واین موضوع باعث افزایش درخشندگی سطح مورد نظر می شود. در واقع پولیش به دلیل داشتن مواد ساینده (نرم یا زبر) همچون سنباده عمل می کند. علاوه بر این اکثر پولیش ها برای جلا و درخشندگی بیشتر حاوی واکس هستند. البته باید توجه داشت که استفاده بیش از حد از پولیش می تواند مضر باشد. زیرا با توجه به توضیحاتی که ارائه شد ضخامت لایه ی بیرونی را از بین می برد. و این موضوع باعث می شود که آن سطح نسبت به عوامل محیطی آسیب پذیرتر شود.
برای طراحی و ساخت کابینت ممبران با شماره تلفن های ۰۲۱۵۶۶۱۸۲۶۳ – ۰۹۱۲۷۳۰۷۱۵۴ تماس حاصل فرمایید.
بدون دیدگاه